dijous, 17 de gener del 2013

Sessió de posters

Queden dues setmanes per la SAE (Setmana d'Activitats Extraordinàries) per aquest motiu avui hem anat a veure les nostres padrines les quals acompanyarem un dia a la seva escola de pràctiques en aquella setmana, l'objectiu d'avui és que ens exposin com és el lloc on anirem què farem i veure quins dubtes ens poden sorgir.
Jo aniré a l'Escola Bressol Municipal La Cuna de Parets del Vallés i la meva padrina és l'Anna García.

Una vegada hem parlat sobre la sessió de posters la Cristina Lladó ens ha fet la lectura en veu alta del primer capítol del llibre Temporal a l'illot Negre.
És important saber que la lectura és molt beneficiosa per a tots nosaltres, com a mestres hauriem de tenir l'hàbit de llegir i de tenir llibres al nostre abast.
La lectura ens permet desconnectar  t'enriqueixes i aprens coses noves en canvi, només hem trobat dues coses "negatives": necessites temps i has de fer un esforç, però per aquelles persones que no estan acostumades a fer-ho ja que els altres com ho tenen per hàbit no els hi suposa ni esforç ni temps per buscar.

Per acabar la Sara Bolinches ens ha fet la descripció de la seva imatge, ha escollit una d'una mare donant un petó al seu fill nadó.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada