diumenge, 20 de gener del 2013

Wert i l'educació

Avui la Sara Bolinches i l'Irene Risquez ens han ensenyat les notícies educatives que han cercat durant aquesta darrera setmana i han destacat una de l'Unió Europea on reconeixen l'aprenentatge informal per facilitar la cerca de treball.
Això ha donat lloc a parlar sobre la última notícia que ha arribat a les nostres mans, Wert i l'educació. Hem llegit la columna editorial del diari Ara, escrita per Carles Capdevila al principi hem fet una llegida, però no hem entès gaire de que anava per aquesta raó hem hagut d'analitzar tot el text per veure realment que volia dir.
Per començar s'ha d'entendre tot el vocabulari, si cal buscar-lo al diccionari, després informar-te de notícies del dia anterior i relacionar-les i per acabar buscar una relació entre tot per entendre el significat del que ens vol expressar l'escriptor.

Des del meu punt de vista crec que hauria de llegir molt més i informar-me del que passa al meu país per tal que quan llegeixi aquestes columnes no em costi tant entendre el significat. Del tema Wert, crec que la seva proposta no es gens adequada perquè la reforma que proposa està plantejada des d'un punt de vista polític i no pas educatiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada