diumenge, 20 de gener del 2013

Feina enderrerida

Avui a classe hem fet tota la feina enderrerida d'altres dies: dues lectures en veu alta i tres interpretacions d'imatges.
- La Mònica Sagarra ens ha llegit una cançó de Lax'n busto, Llença't. He pensat que a mi em costaria molt fer-ho ja que quan la llegia em sortia cantar-la i només llegir-ho és molt difícil.
- La Clàudia Aburrea ens ha llegit un text sobre els drets dels infants, que el passat 20 de novembre va ser el dia mundial.
Una vegada hem escoltat les dues lectures en veu alta hem passat a les interpretacions d'imatges.
- La Maria Lorente ens ha portat una fotografia de "Pacífic blue" amb nens negres albins de protagonistes.
- La Barbàra García ens ha portat una fotografia molt bonica d'ella, el seu germà gran i el seu avi, una fotografia espontània que sembla retratada en un estudi.
- L'Hug Vicente ens ha ensenyat una fotografia molt curiosa, m'ha agradat molt la veritat, on apareix un home aguantant un marc amb una fotografia d'ell més jove, i aquesta un altre amb ell mateix encara més jove i així successivament fins aparèixer com un nen petit. Ha donat molt de parlar, ja que també hem pensat que podria ser les generacions d'una mateixa família i no una mateixa persona.

Per acabar hem parlat de les escoles on vam estar durant la SAE, les persones que encara no ens ho havien ensenyat ho han fet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada