diumenge, 20 de gener del 2013

Estimats reis mags...

Avui la mestra, la Rosa ens ha fet la lectura en veu alta, és un fragment de Carta als mestres que comencen, llibre que ja vam parlar a principi de semestre de qui pot ser mestre i qui no. Aquest cop el capítol es titulava Vocació i professió.
La frase que m'ha quedat a dins és aprendre sempre és un treball difícil, que exigeix dosis considerables d'esforç, paciència i humilitat.

Seguidament la Mónica Sagarra ens ha ensenyat la seva imatge per interpretar, una escala que surt del mar i puja cap als núvols, al final una figura humana. Aquesta també ha donat molt que parlar, ja que es pot interpretar de moltes formes: la figura baixa cap a la terra o la figura puja cap al cel...

Per acabar, hem llegit un fragment titulat ¿Jugamos a maestros? del llibre Mi escuela sabe a naranja, de l'editorial Graó. En aquest exposen molts perfils de mestres, per aquest motiu, i amb l'arribada de les festes de Nadal, hem escrit una carta als reis de quin mestre m'agradaria ser. Per mi, el més important és seguir-me formant dia rere dia i no quedar-me estancada amb allò que he aprés, intentar expressar lo millor de mi als meus alumnes i sobretot mostrar-lis tot el meu afecte per tal que es sentin recolzats i com si estiguessin a casa seva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada